19th Ave New York, NY 95822, USA
Prediker
Zoektocht naar voldoening
Meer informatie
01.
Samen

Samen, dat vinden we belangrijk. Daarom willen we deelnemers ook vragen de hele conferentie aanwezig te zijn.

02.
Verdieping en ontspanning

Er is tijd voor bezinning en verdieping, maar natuurlijk ook voor ontspanning en gezelligheid!

03.
Programma

Deelnemers worden verwacht op vrijdagavond vanaf 19:00 uur en de conferentie wordt geopend om 19:30 uur.

Wat anderen zeggen
DEELNEMER VORIG JAAR

“Ik heb de conferentie ervaren als een thuis, waar je gewoon jezelf kan zijn, samen goede gesprekken kan hebben, maar ook gezellig doen!”

DEELNEMER VORIG JAAR

“Ik vond het mooi en bemoedigend om met veel jongeren bij elkaar te zijn. Ik heb de conferentie als heel mooi, verdiepend, fijn en bemoedigend ervaren!”

DEELNEMER VORIG JAAR

“Fijn om opnieuw een gedeelte van de Bijbel verder uit te diepen waarbij er ook plaats was voor gezelligheid.”

DEELNEMER VORIG JAAR

“Ik vond het weer een fijne conferentie. Het was mooi om te zien dat Esther werd geleid door God daar alle moeilijke dingen heen.”

DEELNEMER VORIG JAAR

“Ik heb er vooral uit meegenomen dat God aanwezig is, ook als Hij afwezig lijkt, en dat Hij alle dingen leidt en gebruikt voor Zijn plan.”

Terugblik laatste conferentie

Tijdens de laatste conferentie hebben we nagedacht over het boek Prediker, onder het thema ‘zoektocht naar voldoening’. Op vrijdagavond opende dr. P.J. Visser de conferentie met een lezing over ‘God vrezen met wijsheid’.
De zaterdag begon met een lezing van ds. J. Belder over ‘God vrezen in een gevallen wereld’. Na een vrije middag nam ds. R. de Jong de groep mee in het onderwerp ‘God vrezen in alle omstandigheden’.
Ds. Joz. A. de Koeijer preekte op zondagmorgen in Lage Vuursche over ‘God vrezen en van Zijn gaven genieten’. De verkondiging was ’s avonds door ds. S. Griffioen in Zeist over ‘God vrezen en Zijn geboden houden’.

Lees de volledige terugblik op de LCJ-website of HJW-website.

Evaluatie

Hoe waardeer je Bijbelstudieconferentie 16+? Laat via onderstaande knop in enkele korte vragen ons weten hoe jij dit evenement hebt ervaren.

Contact

Heb je vragen over de Bijbelstudieconferentie 16+?
Neem dan contact op met de commissie BSC.

Landelijk Contact Jeugdwerk

Het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ) is een jongerenorganisatie in de Christelijke Gereformeerde Kerken met hart en zorg voor alle jongeren van de gemeenten. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.lcj.nl.

Hervormd Jeugdwerk

Het platform Hervormd Jeugdwerk (HJW) zet zich in voor het werk onder jongeren in Hervormde gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.hervormdjeugdwerk.nl.