19th Ave New York, NY 95822, USA
Bijbelstudieconferentie 30+
ontmoeting en verdieping
Meer informatie
01.
Programma

Deelnemers worden verwacht op vrijdagavond vanaf 19:00 uur en de conferentie wordt geopend om 19:30 uur. De lezingen staan bij de deelthema’s. Zaterdagmiddag is een vrije middag.

02.
Verdieping en ontspanning

Er is tijd voor bezinning en verdieping, maar natuurlijk ook voor ontspanning en gezelligheid!

03.
Samen

Samen, dat vinden we belangrijk. Daarom willen we deelnemers ook vragen de hele conferentie aanwezig te zijn.

Wat anderen zeggen

“Een weekend waarin je alles even los kan laten en alleen maar bezig zijn met de meest wezenlijke zaken. Opbouwend weekend!”

“Ik kan terug zien op een mooie, fijne, gezellige, leerzame en geweldige conferentie. Ik hoop D.V. de volgende keer zeker mee te gaan. Het is voor herhaling vatbaar. Er was betrokkenheid op en met elkaar, we vormde 1 groep, goede combinatie tussen bezinning en ontmoeting, serieus en ontspanning.”

“Ik heb echt een heel mooi en zinvol weekend gehad, waar ik nog vaak aan terugdenk.”

Terugblik

Een korte terugblik op de afgelopen conferentie, met een foto-impressie.

Na 2 jaar zonder Bijbelstudieconferentie 30+ kon het dit jaar weer doorgaan. We kwamen met zo’n 85 30+’ers bij elkaar en verdiepten ons in Micha, zijn leven en zijn profetieën. Op vrijdagavond opende ds. W.E. Klaver de conferentie met het onderwerp ‘Gods oordeel’. Zaterdagmorgen dachten we met ds. A. Meuleman na over ‘Gods toekomst’. Na een vrije middag nam dhr. K. de Jong ons mee in het onderwerp ‘Gods recht’.
Zondagmorgen waren we te gast in de CGK Ouderkerk a/d Amstel, waar ds M. Messemaker preekte over ‘Gods Messias’. Zondagavond zaten we in de HHK Haarlem onder het gehoor van kand. W.J. Korving, over ‘Gods vergeving’.

Evaluatie

Hoe waardeer je Bijbelstudieconferentie 30+? Laat via onderstaande knop in enkele korte vragen ons weten hoe jij dit evenement hebt ervaren.

Contact

Heb je vragen over de Bijbelstudieconferentie 30+?
Neem dan contact op met Marjolein Huisman: mjnhuisman@hervormdjeugdwerk.nl / 06-13183256.

Landelijk Contact Jeugdwerk

Het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ) is een jongerenorganisatie in de Christelijke Gereformeerde Kerken met hart en zorg voor alle jongeren van de gemeenten. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.lcj.nl.

Hervormd Jeugdwerk

Het platform Hervormd Jeugdwerk (HJW) zet zich in voor het werk onder jongeren in Hervormde gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.hervormdjeugdwerk.nl.